Herhalingscursus EHBO start in februari
Geschreven door Ditmar van Vuren   
vrijdag, 10 januari 2014 00:00

Vanaf 3 februari starten wij wederom met een herhalingscursus voor het diploma EHBO. Deze is geschikt voor zowel houders van het Oranje Kruis als houders van het Rode Kruis diploma. Met ingang van 1 september 2013 leiden wij als afdeling Culemborg cursisten nog uitsluitend op voor het Rode Kruis-diploma en niet meer voor het Oranje Kruis-diploma. U kunt er echter voor kiezen om uw Oranje Kruisdiploma te behouden naast uw Rode Kruisdiploma. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een cursistenmap EHBO van het Rode Kruis aan te schaffen, deze mogelijkheid vind U in het inschrijfformulier terug.

De cursus bedraagt 9 lesavonden van 2 uur en zal altijd plaatsvinden op de maandagavond van 19:30 - 21:30. In de cursus komen alle onderwerpen aan ter herhaling van uw EHBO diploma. Enkele voorbeelden zijn: Reanimatie, levensreddend handelen, beroerte, brandwonden, wervelletsels, verbandleer, kleine ongevallen, kneuzingen en botbreuken. Voor een totaal overzicht kunt U het lesrooster bekijken.

De kosten voor de cursus bedragen:

€  75,00 exclusief verlening van het Oranje Kruisdiploma
€  90,00 inclusief verlening van het Oranje Kruisdiploma

Indien U momenteel houder bent van het Oranje Kruisdiploma kunt U er dus ook voor kiezen om deze om te laten zetten naar het Rode Kruisdiploma.

U kunt inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en per mail of per post te retourneren naar:

Ditmar van Vuren
Secretaris afdeling Culemborg
p/a Goilberdingerstraat 26
4101 BP Culemborg
mob. 06-51010518

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.