Rode Kruis met kinderen naar Drievliet
Geschreven door Hennie Smidt   
dinsdag, 04 september 2012 00:00

Het Rode Kruis in Culemborg heeft  net als voorgaande jaren weer een dagtocht georganiseerd voor kinderen.  Kinderen die door gezinsomstandigheden niet op vakantie kunnen en daardoor de gehele schoolvakantie thuis moeten doorbrengen. In samenwerking met de sociale dienst van de Gemeente Culemborg, Maatschappelijk Werk van STMR,  en financieel ondersteund door Stichting Leergeld West Betuwe werden kinderen tussen de 4 en 12 jaar  met een volwassen begeleider uitgenodigd.

Met drie bussen vol met kindertjes en hun begeleiders werd, na een zeer regenachtige dag, op dinsdagmorgen de tocht aanvaard naar pretpark Drievliet bij Den Haag. Gelukkig is het de gehele dag droog gebleven en was het uitermate goed weer om in een pretpark te vertoeven. De kinderen genoten zichtbaar. Hollend gingen ze van de ene naar de andere attractie. Gevaarlijke dingen doen, grenzen verlengen, maar vooral veel fun en plezier. Niet alleen de kinderen genoten, maar ook de volwassen begeleiders. Een dagje uit zonder zorgen en je kinderen zien genieten en stralen, wat kan een dagje uit dan heerlijk zijn. Het Rode Kruis Culemborg dankt vooral de medewerkers van de Gemeente Culemborg en STMR voor hun ondersteunende bijdrage en Stichting Leergeld West Betuwe voor hun financiële bijdrage aan dit project.

Met drie bussen vol met kindertjes en hun begeleiders werd, na een zeer regenachtige dag,

op dinsdagmorgen de tocht aanvaard naar pretpark Drievliet bij Den Haag.

Gelukkig is het de gehele dag droog gebleven en was het uitermate goed weer om

in een pretpark te vertoeven. De kinderen genoten zichtbaar. Hollend gingen ze van de ene naar de andere attractie. Gevaarlijke dingen doen, grenzen verlengen, maar vooral veel fun en plezier. Niet alleen de kinderen genoten, maar ook de volwassen begeleiders. Een dagje uit zonder zorgen en je kinderen zien genieten en stralen, wat kan een dagje uit dan heerlijk zijn.

Het Rode Kruis Culemborg dankt vooral de medewerkers van de Gemeente Culemborg en STMR voor hun ondersteunende bijdrage en Stichting Leergeld West Betuwe voor hun financiële bijdrage aan dit project.