Grote opkomst informatieavond Jeugd-EHBO
Geschreven door Dennis Winkel   
dinsdag, 24 augustus 2010 12:13

Na aanleiding van het verspreiden van een groot aantal brieven en een tweetal krantenartikelen mochten wij gisteravond een grote groep enthousiaste jeugd verwelkomen in ons gebouw voor de informatieavond over de nieuw op te starten jeugdopleiding.

Ruim 40 jongeren in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar, vergezeld door hun ouders, kregen na een informatief inleidend praatje vast een voorproefje van wat ze het komend seizoen allemaal zouden leren. Zo waren er demonstraties van onder andere reanimeren, levensreddende handelingen en een lotus slachtoffer. Verder werd hun kennis van het menselijk lichaam op de proef gesteld aan de hand van een torso en konden ze in de weer met verbandmaterialen. Na afloop heeft het merendeel van de jongeren zich gelijk ingeschreven.

De gratis cursus wordt om de week gegeven en zal begin oktober van start gaan. Voor geïnteresseerden die gisteren niet aanwezig konden zijn en meer informatie willen of zich alsnog willen inschrijven worden verzocht tijdig contact op te nemen met Jeannet van den Bosch ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-20840935) of Dennis Winkel ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-14829901).