Opleiding Uitgebreide EHBO start in September 2018
Geschreven door Dennis Winkel   
dinsdag, 21 augustus 2018 00:00

We starten in september met een nieuwe cursus Uitgebreide Eerste Hulp. In deze cursus worden alle handelingen geleerd die nodig zijn om goede eerste hulp te  verlenen. De cursist wordt door erkende instructeurs opgeleid voor het officiële Rode Kruis EHBO diploma Uitgebreide EHBO met daarin o.a. reanimatie en AED gebruik. Onder andere de volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

- Een slachtoffer in veiligheid brengen
- De toestand van het slachtoffer beoordelen
- Levensreddende handelingen
- Reanimeren met een AED (Automatische Externe Defibrilator)
- Huidwonden en bloedingen
- Brandwonden
- Bewusteloosheid
- Verslikking
- Letsels in spieren, botten en gewrichten
- Pijn op de borstkas
- Warmte en koude letsels
- Steken en beten
- ... en nog veel meer

De cursus wordt gegeven op de maandagavond van 19:30 tot 21:30 in ons Rode Kruis gebouw aan de Otto van Reesweg 10 in Culemborg en zal starten in september bestaat uit 10 avonden. Bij goed gevolg ontvangt de cursist het Europees erkende certificaat Uitgebreide EHBO van het Rode Kruis. De kosten voor de cursus bedragen € 200,- all in. Voor de goede orde zij vermeld dat sommige ziektekostenverzekeraars een gedeelte van de cursuskosten vergoeden.

Cursusdata: 24 september, 1 + 8 + 15 + 29 Oktober, 5 + 12 + 19 + 26 November en 3 December.

Infoavond maandag 3 september om 20:00
Indien U meer wilt weten of om in te schrijven kunt U terecht op onze informatieavond op maandagavond 3 september om 20:00 in ons Rode Kruis gebouw aan de Otto van Reesweg 10 in Culemborg. Op deze avond geven wij om 20:00 extra informatie over de EHBO cursus, de verdere mogelijkheden en is er aansluitend de mogelijkheid om vragen te stellen, in te schrijven of vast enkele cursusonderdelen te bekijken/uitproberen.

Voor vragen en/of inschrijvingen kunt U tevens via de e-mail terecht bij Dennis Winkel - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor inschrijvingen vragen wij U de volgende gegevens aan te leveren:

Voorletters + Achternaam:
Adres:
Postcode + Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Geboorte datum: