Herhaling Reanimatie en AED zaterdag 22 oktober en zaterdag 3 december
Geschreven door Dennis Winkel   
dinsdag, 04 oktober 2016 00:00

Rode Kruis afdeling Culemborg organiseert op zaterdag 22 oktober en zaterdag 3 december herhalingscursussen reanimatie en AED. Deze herhalingscursus is uitermate geschikt voor deelnemers aan de reanimatiemarathon ter ere van ons 100-jarig bestaan welke wij 2 jaar geleden hebben georganiseerd, maar ook voor iedereen in het bezit van een geldig reanimatiecertificaat welke toe is aan verlenging.

Er wordt per dag een ochtend- en een middagsessie georganiseerd welke respectievelijk van 10:00-12:00 en 13:00-15:00 zullen plaatsvinden in ons Rode Kruis gebouw aan de Otto van Reesweg 10 te Culemborg. Tijdens de cursus worden een aantal aanpassingen in het reanimatieprotocol besproken en zullen alle bijbehorende vaardigheden geoefend worden. De kosten voor deze bijscholing zijn EUR 32,00 en zijn inclusief koffie en thee. Bij onvoldoende deelname kan er, na informeren van de deelnemers, besloten worden om de ochtend- en middagsessie samen te voegen.

Meer weten of inschrijven?

Inschrijven voor deze bijscholing kan via de webshop van het Rode Kruis. U zoekt hiervoor naar de datum van voorkeur en kiest daar voor de ochtend of de middagsessie. Vervolgens voltooid U de stappen om te inschrijving te voltooien.

Voor vragen kunt U via de e-mail terecht bij Dennis Winkel - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.