Nieuwe EHBO opleiding September 2014!
Geschreven door Ditmar van Vuren   
dinsdag, 12 augustus 2014 00:00

Onder het motto - Iedereen EHBO - van het Nederlandse Rode Kruis start de afdeling Culemborg in september een nieuwe cursus Uitgebreide Eerste Hulp. In deze cursus worden alle handelingen geleerd die nodig zijn om goede eerste hulp te  verlenen. De cursist wordt door erkende instructeurs opgeleid voor het officiële Rode Kruis EHBO diploma met AED/reanimatie aantekening.

In een steeds risicovoller samenleving is het van belang dat elke burger kennis en vaardigheden heeft om hulp te kunnen verlenen in geval van een ongeluk of incident. Eerste hulp of een reanimatie waardoor een leven kan worden gered, maar ook schade en ongemak ten gevolge van een ongeval of andere incidenten zoveel mogelijk kan worden voorkomen.  Risico´s gaan overal schuil: Thuis, op school, in het verkeer, bij sporten, het uitgaansleven of bij een calamiteit. De kosten voor de cursus bedragen € 200,- all in. Voor de goede orde zij vermeld dat sommige ziektekostenverzekeraars een gedeelte van de cursuskosten vergoeden.  

Meer weten?
Op maandagavond 1 september is er een informatie-avond met gelegenheid tot inschrijven.
Deze avond is van 19:30 tot 21:30 in het Rode Kruisgebouw, Otto van Reesweg 10 te Culemborg. Vragen kunnen ook gesteld worden via de e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.